Welkom op onze vernieuwde website!

Gepubliceerd op 30 maart 2017

Misschien was het u al opgevallen: onze website heeft een nieuw jasje gekregen!

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe, modernere homepage. Hier en daar zijn we nog wat kleine aanpassingen aan het doen, maar we zijn nu al heel blij met het resultaat.

Mobielvriendelijk

Naast deze nieuwe uitstraling, hebben we ook aan de functionaliteit van onze website gewerkt. De site is vanaf nu namelijk mobielvriendelijk: dat wil zeggen dat u onze website makkelijker van af uw smartphone of tablet kunt bezoeken. Ook het klantenportaal, Mijn Makelaar073, kunt u vanaf uw mobiele apparaat gebruiken.

Kijk voor nieuws, tips & tricks op ons blog

Daarnaast hebben we een blogpagina gelanceerd. Hierop plaatsen we nieuws en informatie over de woningmarkt, wijzigingen in wet en regelgeving, tips voor de verkoop van uw huis, leuke trends en nog veel meer! Wilt u altijd op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Wat vindt u ervan?

Wij zijn heel benieuwd of u ook enthousiast bent over onze nieuwe website. Wij horen het graag. En komt u ergens nog een foutje tegen? Laat het ons dan gerust weten, we zijn u dankbaar.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

« ga terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten