Uw huis verkopen<br /><span style="margin-left: 50px">voor slechts € 1.195,-</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/huis-verkopen"><img src="/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/6/9/huis-verkopen-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png'" alt="" /></a>%|%

Aankoop

Ik wil een huis kopen

Het zoeken naar een huis dat bij u past, is tegenwoordig niet zo moeilijk. Alle woningen die te koop staan, zijn te vinden op het internet. Zodra u een huis vindt dat naar uw smaak is, ontstaan er een heleboel vragen:

  • verkeert het huis wel in een goede staat?
  • welke onderhoudszaken zijn er de komende tijd te verwachten?
  • is de vraagprijs wel reëel?
  • welk bod moet ik uitbrengen?
  • welke voorwaarden kan ik daarbij stellen?
  • zijn er bezwaren die invloed hebben op het woongenot?

U kunt deze vragen stellen aan de verkopende makelaar. Hij zal u niet altijd een duidelijk antwoord geven; hij behartigt immers de belangen van de verkoper. Daarom is het belangrijk dat u een deskundige in de arm neemt die voor uw belangen opkomt. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Bovendien wijzen wij u op zaken die voor u belangrijk zijn maar waar u misschien nog helemaal niet aan gedacht heeft. 

Om de juiste keuzes te maken doorlopen wij samen met u de volgende vijf stappen:

Kennismaking en bezichtiging

Nadat u ons benadert heeft, maken we een afspraak voor een kennismaking. U geeft hierbij aan welke woning u op het oog heeft en wat uw verwachtingen en wensen zijn, zodat wij direct al recherche kunnen doen. We maken een afspraak om samen met u en de verkopende makelaar het huis te gaan bekijken. Tijdens en na de rondleiding wijzen wij u op alle van belang zijnde zaken.

Beoordeling en waardebepaling

In een vervolggesprek dragen wij de bevindingen van de bezichtiging over en geven wij u inzage in de kwaliteit van de woning, de woonomgeving en de verhouding tussen deze kwaliteit en de prijs. Wij zullen deze prijs-/kwaliteitverhouding onderbouwen aan de hand van voorbeelden van recente transacties. We bespreken het uit te brengen bod en de onderhandelingsstrategie. Alle voorbehouden en bedingen die in uw belang moeten worden gemaakt komen uitgebreid aan bod.

Onderhandelingen

Wij voeren voor u de onderhandelingen met de verkopende makelaar. Uw emoties blijven daarmee buiten spel. Bovendien bereiken wij met onze ervaring vaak meer resultaat dan uzelf. Iedere stap die we tijdens de onderhandelingen zetten, wordt met u besproken.

Vastleggen afspraken

De overeenstemming wordt door de verkopende makelaar vastgelegd en door ons gecontroleerd. Wij zorgen er daarbij voor dat de afspraken op de juiste wijze worden geredigeerd en stellen uw belangen daarbij voorop. Hiervoor zetten we onze juridische kennis in.

Eindinspectie en overdracht

Wij gaan ervoor zorgen dat de overdracht van de woning soepel verloopt. We controleren of alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en inspecteren samen met u de woning. We controleren zorgvuldig de notariële akte. Samen met u bezoeken we de notaris waarna u met een tevreden gevoel kunt gaan genieten van uw nieuwe woning.

 

Wij berekenen voor bovenstaande diensten een vast tarief van € 1.795,- (inclusief BTW). Wij gaan er daarbij vanuit dat u de voorselectie voor de woningen zelf maakt en dat wij maximaal drie woningen met u gaan bekijken.

Woningselectie ook aan ons uitbesteden?

Heeft u geen tijd om het woningaanbod dagelijks te scannen en te beoordelen? Dan nemen wij ook graag de zoektocht naar geschikte woningen op ons. Wij screenen dan elke dag het nieuwe aanbod en geven geschikte woningen direct aan u door. We beoordelen niet alleen of een woning aan uw woonwensen voldoet, maar ook of het op een goede locatie ligt, of de woning een goede investering is en of er geen ernstige nadelen of gebreken aanwezig zijn. De kosten die we hiervoor in rekening brengen, zijn € 300,- (inclusief BTW).

Of slechts een deel van het dienstenpakket afnemen?

Wilt u slechts een deel van bovengenoemde diensten afnemen? Bijvoorbeeld omdat u al een geschikte woning heeft gevonden en daarom enkel nog behoefte heeft aan iemand die voor u de onderhandelingen voert en de afspraken vastlegt? Ook dat is mogelijk. In overleg kijken we welke diensten er gewenst zijn en daar passen wij ons tarief op aan.

Vrijblijvend meer informatie?

Wij geven u graag aantwoord op uw vragen. Klik hier om ons contactformulier in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten