Uw huis verkopen<br /><span style="margin-left: 50px">voor slechts € 1.195,-</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/huis-verkopen"><img src="/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/6/9/huis-verkopen-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png'" alt="" /></a>%|%

Aanhetplein - nieuwbouw in Berlicum

 

 

43 luxe appartementen en penthouses in Berlicum

 

Wonen in een weelde van ruimte. Een privilege waar voorheen slechts de kasteelheren rondom Berlicum het voorrecht toe hadden.

Aan het Mercuriusplein in Berlicum krijgt deze traditie van rijke en weelderige landgoedhistorie gestalte in het unieke en zeer exclusieve appartementencomplex Aan het plein. Maar wel met alle luxe en comfort van vandaag.

Hier komen 43 luxe appartementen en exclusieve penthouses waarin al uw woonwensen samensmelten in een compositie van riante woonoppervlaktes, royale buitenruimtes, een sublieme afwerking tot in alle details en een fraaie privé binnentuin als oase van rust.

Voor zijn ontwerp van Aan het plein liet de bekende architect Kim van Cauter zich inspireren door het ooit zo imposante kasteel Ter Aa, hetgeen duidelijk te zien is aan de fraaie belijning van het exclusieve appartementencomplex.

Verkoopprocedure

Makelaar073 is betrokken bij dit prachtige project als verkopend makelaar. Wij begeleiden u persoonlijk bij onder andere het kiezen van een appartement en het selecteren van een hypotheek. Natuurlijk geven wij u ook alle informatie die u wenst. U krijgt een begrijpelijke toelichting bij de verkooptekeningen, technische specificaties, overeenkomsten en de garanties die u gedurende het hele proces heeft.

Inschrijving en voorkeur

De deadline voor inschrijving voor dit project is inmiddels verstreken. U kunt echter nog steeds uw voorkeuren doorgeven. Dat doet u middels het voorkeurformulier, dat u via ons kunt verkrijgen - neem daarvoor contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Via het voorkeurformulier kunt u kenbaar maken welk appartement uw voorkeur heeft. U kunt maximaal 18 voorkeursappartementen opgeven. U levert het volledig ingevulde voorkeurformulier bij ons in. Dit mag via de post, u mag het bij ons langsbrengen of u scant het formulier in en zendt het ons toe door een e-mail te sturen naar info@makelaar073.nl. Let op:

  • alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen;
  • formulieren die worden ingeleverd ná het verstrijken van de deadline, komen automatisch op de wachtlijst te staan en worden pas in behandeling genomen wanneer er bij de eerdere inschrijvingen geen match is gevonden;
  • de inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar;
  • wij willen u adviseren om meerdere voorkeuren aan te geven. Geef echter alleen bouwnummers op van de appartementen waar u daadwerkelijk in geïnteresseerd bent;
  • inschrijven is geheel vrijblijvend. Zowel inschrijver als verkoper behouden zich het recht voor om niet tot een verkoop over te gaan;
  • aan inschrijving via het inschrijfformulier kunnen geen rechten worden ontleend.

Toewijzing appartementen

De toewijzing van de woningen geschiedt door de projectnotaris. Indien nodig wordt er geloot.

Verkoopgesprekken

Krijgt u een appartement toegewezen, dan wordt u telefonisch benaderd voor het maken van een afspraak voor een verkoopgesprek. Na dit gesprek volgt een optieperiode van één week. Na deze periode horen wij graag of u de woning wilt kopen of dat u ervan afziet. Indien u geen appartement krijgt toegewezen, ontvangt u een e-mail. U wordt op de reservelijst geplaatst. Indien kandidaten afzien van één van de door u opgegeven bouwnummers, dan wordt u hiervoor benaderd voor een verkoopgesprek.

Garantiecertificaat

Het door u gekochte appartement wordt gerealiseerd onder een waarborg/garantiecertificaat. Dit betekent dat uw appartement gegarandeerd gebouwd wordt. Deze verplichting is vastgelegd in de koop- of aannemingsovereenkomst. Ook biedt het waarborg/garantiecertificaat een financiële waarborg in het geval dat het appartement om welke reden dan ook niet wordt opgeleverd zoals is vastgelegd in de overeenkomsten.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Heeft u interesse in de brochure, plattegronden en/of prijslijsten? Neem dan vrijbijvend contact met ons op middels onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook direct contact opnemen door te bellen naar 073 - 8200 730, of een e-mail te sturen naar info@makelaar073.nl.

 

 

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten