Uw huis verkopen<br /><span style="margin-left: 50px">voor slechts € 1.195,-</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/huis-verkopen"><img src="/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/6/9/huis-verkopen-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png'" alt="" /></a>%|%

Hypotheken

Woning financieren

Wilt u weten of u uw droomhuis wel kunt financieren? En zo ja, welke hypotheek dan het beste bij u past? Dan zult u alle hypotheken met elkaar moeten gaan vergelijken. Dat kost veel tijd en energie. Bovendien is het de vraag waarop u de aanbiedingen moet vergelijken. Op rente, op rentevaste periode, op voorwaarden of op hypotheekvorm?

Een hypotheekadviseur zou daarom uitkomst bieden. Hij is dagelijks met deze materie bezig, is gediplomeerd, houdt rekening met uw persoonlijke wensen en beschikt over systemen om hypotheekproducten met elkaar te vergelijken.

Uw voordeel: 

  • u kiest een hypotheek die bij uw persoonlijke situatie past
  • u weet zeker dat u de meest gunstige hypotheek kiest
  • de consequenties van uw keuze zijn vooraf inzichtelijk
  • u heeft een gesprekspartner die voor uw belangen opkomt

Een intakegesprek is gratis. Tijdens dit gesprek krijgt u inzicht in de stappen die genomen moeten worden om uw hypotheek in orde te maken. U weet na afloop welke rol hij kan spelen om u daarbij te helpen en wat de bijbehorende kosten zijn. Hij rekent voor zijn advies een vast bedrag. Deze vergoeding wordt meestal meegefinancierd en verrekend in de maandlasten.

Heeft u interesse in de ondersteuning van onze financiële expert? Klik dan hier om een afspraak te maken. U kunt ook bellen voor een afspraak, met 073 - 8200 730.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten