Uw huis verkopen<br /><span style="margin-left: 50px">voor slechts € 1.195,-</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/huis-verkopen"><img src="/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/6/9/huis-verkopen-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png'" alt="" /></a>%|%

Huis verkopen

Herkent u dit? U wilt uw huis verkopen maar vindt een goede makelaar eigenlijk te duur;
u heeft vertrouwen in de expertise van een plaatselijke makelaar maar u kunt juist ook heel veel zelf.

Een goede samenwerking met een NVM-makelaar bij u in de buurt waarbij u zelf bepaalt wat de makelaar voor u doet en waar u onbeperkt vragen kunt stellen zou ideaal voor u zijn.

Waarom twijfelt u over een makelaar?

De meeste makelaars bieden een totaalpakket waarbij u alles uit handen geeft. U heeft dan weinig grip op de verkoop en bent volledig afhankelijk van de inspanningen van die makelaar. Geeft hij de kopers wel de juiste informatie? Kan hij wel op ieder tijdstip uw woning bezichtigen? Is hij wel met uw woning bezig of heeft hij woningen die hij meer prioriteit geeft? Bovendien bepaalt die makelaar wat u aan hem betaalt. Dat zijn vaak duizenden euro’s.

Wat heeft u precies nodig?

Waarschijnlijk is het voor u voldoende wanneer u geholpen wordt bij het bepalen van de juiste vraagprijs, met het plaatsen van uw woning op Funda en wanneer er voor u wordt onderhandeld over de verkoopprijs. De belangrijkste zaken zijn dan voor u geregeld. Het andere werk verzorgt u zelf. Zo maakt u de verkoopfoto’s, schrijft u de verkoopteksten en begeleidt u de bezichtigingen.

Waar moet u beginnen?

U weet natuurlijk niet waar u moet beginnen. Daarom hebben wij voor u een systeem ontwikkeld dat u begeleidt bij uw werkzaamheden. Zodra u zich aanmeldt komen wij naar u toe om de waarde van uw woning vast te stellen. Daarna kunt u zelf aan de slag om alles in te voeren. Wij kijken constant met u mee. U kunt daardoor geen fouten maken of iets over het hoofd zien. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om extra diensten af te nemen. Merkt u bijvoorbeeld dat u toch liever niet zelf de bezichtigingen begeleidt? Dan schakelt u ons hiervoor alsnog in.

Hoe meldt u zich aan?

U meldt zich heel eenvoudig aan via de pagina 'Welk pakket kiest u?'. U kunt op deze pagina tevens zien welke dienstenpakketten wij aanbieden, wat deze pakketten precies inhouden en wat het u gaat kosten.

Hoe werkt het precies?

U maakt de keuze uit één van de drie pakketten die wij aanbieden. Bij ieder pakket leveren wij de diensten die nodig zijn om uw huis snel en verantwoord te verkopen. Afhankelijk van uw pakketkeuze verzorgt u een aantal taken waar u goed in bent zelf. Bij het Basispakket leveren wij u een beperkt aantal diensten. Bij het Comfortpakket nemen wij meer werk uit handen. Bij het All-inclusive pakket laat u alles aan ons over.

Welke pakketten zijn er? 


Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten