Uw huis verkopen<br /><span style="margin-left: 50px">voor slechts € 1.195,-</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/huis-verkopen"><img src="/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/6/9/huis-verkopen-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png'" alt="" /></a>%|%

Over Makelaar073

Makelaar073 wordt gerund door Mirjam van de Laar en Boukje Haegens. Een klein team, maar zeer gedreven om elke woning succesvol te verkopen. Het kantoor werd in 2013 opgericht door Mirjam. Zij is al sinds 1991 werkzaam in de makelaardij in ‘s-Hertogenbosch. Na haar opleiding begon ze bij Croonen en Van Lent (het latere Meeus) en ze is daarna als mede-eigenaar actief geweest bij het gerenommeerde NVM-makelaarskantoor Ter Mors Makelaars in Rosmalen. De laatste jaren merkte zij dat er een grote verschuiving plaatsvond in de behoefte van verkopers en kopers. De meest opvallende signalen die Mirjam de laatste jaren heeft ervaren, zijn:

Verkopers vinden de makelaarscourtage hoog

Begrijpelijk dat verkopers de makelaarscourtage hoog vinden. Zij moeten immers vaak al veel toegeven op de verkoopprijs om hun huis verkocht te krijgen. De courtage, die gemiddeld € 4.000,- bedraagt, moet dan ook nog eens van de verkoopopbrengst worden afgetrokken.

Verkopers willen steeds meer grip krijgen op het verkoopproces

Verkopers zijn vaak goed geïnformeerd en weten net zo goed als de makelaar welke middelen kunnen worden ingezet om een huis te verkopen. Zij willen daarom zeker weten dat hun makelaar een aanpak kiest die aansluit bij hun inzichten. Ze proberen de makelaar vanaf de zijlijn te sturen, terwijl deze een vaste werkwijze heeft waar hij liever niet vanaf wil wijken.

Verkopers willen meer aandacht voor hun woning

Door het toenemende woningaanbod zijn de portefeuilles van de makelaars steeds groter geworden. De tijd die aan de verkoop van een individuele woning besteed kan worden is daarmee verminderd. Verkopers proberen telkens contact te zoeken met hun makelaar om er zeker van te zijn dat de woning niet aan de aandacht van de makelaar ontsnapt.

Verkopers willen inzicht in wat er met hun woning gebeurt

Als eigenaar van een woning wilt u graag weten of er mensen hebben geïnformeerd naar uw huis, of er vragen over uw woning zijn gesteld en of er nog een bezichtiging in het verschiet ligt.

Verkopers willen plaatselijke expertise op de cruciale momenten tijdens het verkoopproces

Een huis laten zien, dat kunt u als verkoper zelf ook wel. Per slot van rekening doen al jaren alle verkopers dat tijdens de NVM-Open Huizen Dag. Een vraagprijs vaststellen, een onderhandeling voeren of een koopakte opmaken, dat vergt natuurlijk wel regionale kennis en expertise van een makelaar. Verkopers gaan daarom toch nog steeds naar de makelaar die zijn ervaring heeft bewezen en die ter plaatse goed bekend is. Ze hebben vertrouwen in zijn kwaliteiten en laten het op het moment dat het ingewikkeld wordt graag aan hem over.

Kopers willen 24 uur per dag, 7 dagen per week woningen kunnen bezichtigen.

Kopers voelen zich in deze woningmarkt absoluut niet genoodzaakt om snel een beslissing te nemen over een woning die ze hebben gezien. Zij willen het liefst alle woningen met elkaar vergelijken. Ze doen dat graag op een tijdstip waarop ze geen andere verplichtingen hebben, tijdstippen waarop de makelaar vaak niet werkt.

 
Mirjam zag het als een uitdaging om een formule te ontwikkelen waarin de wensen van kopers en verkopers volledig worden vervuld. De formule van Makelaar073 is hiervan het resultaat. U kunt alle ins-and-outs hiervan vinden op deze website.
Deze website en onze klantomgeving 'Mijn Makelaar073' zijn door een gerenommeerde internetprofessional ontwikkeld. Inmiddels hebben al tientallen verkopers voor Makelaar073 gekozen. Zij zijn erg te spreken over de uitgebreide functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid van de website en het persoonlijke contact met de makelaar. Als cijfer geven zij Makelaar073 een dikke 9. Iets wat Mirjam en Boukje zéér gelukkig stemt.


Mirjam van de Laar - Register Makelaar-Taxateur

Ervaring                                    Ruim 26 jaar ervaring als makelaar-taxateur, 10 jaar ervaring als hypotheekadviseur en ruim 12 jaar ervaring als directeur/eigenaar van Ter Mors Makelaars in Rosmalen.

 

Rol Makelaar-taxateur en eigenaar van Makelaar073.
Persoonlijke passie  Door creatief denken mogelijkheden ontwikkelen om kopers en verkopers eenvoudig bij elkaar te brengen, waarbij effectiviteit en kosten van de in te zetten middelen een belangrijke rol spelen.
Stijl Creatieve doorzetter met hoog verantwoordelijkheidsgevoel die weet van aanpakken.
Opdrachtgevers

Particuliere opdrachtgevers, AM, Hendriks Projectontwikkeling, Heijmans Vastgoed, Dura Vermeer, Lips Capital Group, Staalbankiers, diverse banken en woningcorporaties.

Boukje Haegens - Register Makelaar-Taxateur

Ervaring                                Ruim 15 jaar ervaring in de woningmakelaardij, waarvan 12,5 jaar in de regio Oss-Nijmegen en 2,5 jaar in de regio Den Bosch.

Rol Register Makelaar-Taxateur.
Persoonlijke passie Meedenken met klanten, hen adviseren en een voor hen zo gunstig mogelijke deal sluiten.
Stijl Enthousiast en proactief handelen, met de wensen van de klant als uitgangspunt.
Opdrachtgevers

Particuliere opdrachtgevers, Bouwbedrijf Van Wanrooij, Hendriks Projectontwikkeling, Heijmans Vastgoed, BPD (Bouwfonds Ontwikkeling), Standvast Wonen, Grouwels Vastgoed.

 

Save

Save

Save

Save

Save

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten