Uw huis verkopen<br /><span style="margin-left: 50px">voor slechts € 1.195,-</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/huis-verkopen"><img src="/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/6/9/huis-verkopen-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/e/f/huis-verkopen.png'" alt="" /></a>%|%

Huis verkopen in Den Bosch

Recent verkocht in Den Bosch

 

Welkom bij de goedkoopste NVM-makelaar van Den Bosch

Bent u van plan uw huis of appartement in Den Bosch te verkopen? Dan bent u op zoek naar een makelaar die bij u past. Een traditionele makelaar is vaak prijzig en niet erg flexibel. Hij geeft u weinig ruimte voor eigen inbreng tijdens het verkoopproces. Dat kan anders!

Uw huis in Den Bosch verkopen we samen

Makelaar073 is een internetmakelaar en werkt volgens een vernieuwend concept. De verkoop van uw huis realiseren we namelijk in nauwe samenwerking met u. Daarvoor wordt een uniek internetsysteem ingezet, waar we beiden in werken. Diverse leuke taken kunt u zelf doen. Zoals het schrijven van de verkoopteksten, het maken van foto's en het begeleiden van de bezichtigingen. Dat bespaart ons tijd, waardoor we een courtage kunnen rekenen die tot wel 70% lager ligt dan bij een traditionele makelaar.

Geen zorgen, geen risico's

De belangrijkste zaken omtrent de verkoop van uw huis verzorgen wij. Zoals de waardebepaling, het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van het koopcontract. Daarnaast kunt u op elk gewenst moment aanvullende diensten afnemen. Bijvoorbeeld om uw huis nog meer 'in the picture' te zetten. Zo houdt u de kosten zelf in de hand.

Voordelen van Makelaar073

  • U heeft als verkoper veel eigen inbreng
  • U bepaalt wat u zelf doet en kunt op elk gewenst moment aanvullende diensten bestellen
  • U plant bezichtigingen in wanneer het u uitkomt
  • U maakt gebruik van onze kennis van de lokale en regionale markt
  • U laat de belangrijkste zaken aan ons over
  • U betaalt gemiddeld 70% minder courtage

Weten hoe het precies werkt? Klik hier voor meer informatie of bekijk onze verschillende pakketten en diensten.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten