Stap 2 van 4


Hieronder krijg je een overzicht van het door jou gekozen pakket. Alle oranje gekleurde diensten zijn bij jouw pakket inbegrepen. De overige diensten kunnen nu, of in de toekomst, aanvullend worden afgenomen. Wanneer je een aanvullende dienst selecteert om aan te kopen, wordt deze blauw gekleurd. In het besteloverzicht onderaan deze pagina zie je vervolgens precies wat je hebt besteld en wat het je gaat kosten.


All-inclusivepakket
Waardebepaling

Waardebepaling

Een realistisch advies

Om uw huis in de verkoop te zetten, komen we allereerst bij u thuis om uw woning te waarderen.

We bekijken het hele huis, berekenen de kengetallen en vergelijken uw woning met recent verkochte woningen. Deze informatie gebruiken wij om de verkoopwaarde vast te stellen.

Binnen drie werkdagen na ons bezoek ontvangt u een verslag waarin een advies over de vraagprijs gegeven wordt.

Digitale brochure

Digitale brochure

Dat ziet er mooi uit!

Wij gaan u helpen bij het maken van een goede woningpresentatie.

Op Mijn Makelaar073 staan handige tips vermeld en is tevens een voorbeeld beschikbaar. U schrijft de verkoopteksten en u uploadt de foto's en de plattegronden. Wij stellen de digitale brochure vervolgens samen en vragen u die te beoordelen.

Wij koppelen de digitale brochure aan uw woning op internet, zodat geïnteresseerden de brochure kunnen downloaden.

Fundaplaatsing

Fundaplaatsing

Dé online etalage

Vanzelfsprekend plaatsen wij uw huis op de grootste online woningetalage van Nederland: www.funda.nl.

Bezoekers kunnen uw woning hier uitgebreid bekijken en de digitale brochure downloaden.

Fundastatistieken

Fundastatistieken

Meten is weten

Met de objectstatistieken van Funda ziet u hoe uw woning op Funda presteert.

Er wordt bijvoorbeeld geregistreerd hoe vaak uw woning gevonden en bekeken wordt en hoe vaak er contact wordt gezocht met de makelaar.

Facebook campagne

Facebook campagne

Hoe meer promotie, hoe beter

Uw woning promoten kan op verschillende manieren. Wat goed kan werken, is promotie via Facebook. Daarom verzorgen wij voor al onze klanten een flyer, die op Facebook kan worden gepost. Daarmee maakt u de verkoop van uw woning op een leuke manier kenbaar en kunt u de verkoop stimuleren. Als u uw vrienden vraagt de flyer te delen, kan uw woning bij een groot publiek onder de aandacht komen. Ook wanneer uw woning verkocht is, sturen wij u een flyer op waarmee u iedereen het goede nieuws kunt vertelen.

Te koop-V-bord

Te koop-V-bord

Kijk, mijn woning staat te koop!

Wij leveren u een lichtgewicht Te Koop-bord (het zogenaamde V-bord) dat u goed zichtbaar kunt ophangen. Op deze manier attendeert u voorbijgangers erop dat uw woning te koop staat.

Contactgegevens kijkers doorzetten

Contactgegevens kijkers doorzetten

Kunnen we komen kijken?

Zodra wij een aanvraag binnen krijgen voor een bezichtiging, sturen wij u per mail en sms de gegevens van de geïnteresseerden toe. U kunt met hen een afspraak maken op een tijdstip dat voor u en de belangstellenden het beste uitkomt.

Alle bezichtigingen en reacties van kandidaten worden door u en door ons bijgehouden in uw online dossier op onze website.

Online dossier

Online dossier

Goed georganiseerd

Nadat u ons de verkoopopdracht heeft gegeven, kunt u inloggen op Mijn Makelaar073. Dit systeem begeleidt u door het hele verkoopproces. Ook wij kijken via dit systeem telkens met u mee. Zo weten we zeker dat we niets over het hoofd zien en dat er geen fouten gemaakt worden.

Mijn Makelaar073 houdt zowel u als ons op de hoogte van alle wijzigingen die worden aangebracht. Vanuit dit systeem krijgt u berichten over bezichtigingen en heeft u de mogelijkheid contact met ons te hebben.

Juridisch dossier

Juridisch dossier

Niets vergeten over te dragen

Het is heel belangrijk dat u de koper van uw huis informeert over alles wat op het huis betrekking heeft. Zo moet u hem informeren over aanwezige gebreken en alle afspraken die ooit met betrekking tot uw woning zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het contract van een leaseketel of een erfdienstbaarheid dat op uw perceel rust.

Om zeker te weten dat u alles overdraagt waar u verplicht toe bent, stellen wij binnen Mijn Makelaar073 een juridisch dossier op. Als het juridische dossier compleet is, is het risico op aansprakelijkheid achteraf tot een minimum beperkt.

Onderhandelingen

Onderhandelingen

De hoogst mogelijke verkoopprijs

Onderhandelen over de hoogst mogelijke verkoopprijs is iets wat wij graag voor u doen. Hierbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring. Bovendien blijven uw eigen emoties op deze manier voor de koper verborgen.

Tijdens de onderhandelingen hebben we telkens persoonlijk contact zodat we goed van elkaar weten welke afspraken we maken. Uiteraard wordt dit hele proces ook vastgelegd op Mijn Makelaar073.

Omdat wij over een goede plaatselijke bekendheid beschikken, kunnen we de onderhandelingen richting de koper goed onderbouwen. We weten namelijk precies welke verkoopprijzen er recentelijk in de omgeving gerealiseerd zijn.

Koopakte

Koopakte

Vastleggen van afspraken

Alle afspraken die tijdens de onderhandelingen tussen u en de koper zijn gemaakt, worden door ons vastgelegd in een koopcontract. U bent daarmee verzekerd van een juridisch correct document waar u en de koper houvast aan hebben.

Het contract wordt in concept aan u en de koper voorgelegd, zodat u het beide kunt doorlezen. Eventuele op- of aanmerkingen worden verwerkt.

Vervolgens leveren wij u het definitieve koopcontract dat u samen met de koper kunt ondertekenen. Na ondertekening verzenden wij het contract naar de notaris zodat hij de overdracht kan voorbereiden.

Waardebepaling
Digitale brochure
Fundaplaatsing
Fundastatistieken
Facebook campagne
Te koop-V-bord
Contactgegevens kijkers doorzetten
Online dossier
Juridisch dossier
Onderhandelingen
Koopakte

Aanvullende diensten


Uw bestelling

All-inclusivepakket offerte op maat
 
Offerte aanvragen
< terug
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten